Voltijdse toonbankverkoper (M/V)

Al meer dan 50 jaar vind je HfK Kestens in het centrum van Tienen terug. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot dé winkel waar je alles koopt voor je (t)huis. Van kwalitatieve huishoud elektro tot gereedschap en machines.

Om onze klanten nog beter verder te helpen, zijn we op zoek naar een voltijdse toonbankverkoper (M/V) voor onze elektro-afdeling.

Wat mag je verwachten van de job?

Als toonbankverkoper of verkoopster ben je meestal het eerste aanspreekpunt van onze klanten voor de elektro-afdeling. Aan de toonbank, via e-mail of telefoon het maakt je niet uit. Je doet het allemaal met een brede glimlach. Want op klantvriendelijkheid hameren we sterk bij HfK Kestens.

Binnen ons team ben jij mee verantwoordelijk voor de verkoop. Opstellen van offertes, het noteren van bestellingen in ons computerprogramma of het opvolgen van de voorraad zijn onder andere onderdeel van je takenpakket. 

Wat verwachten we van jou?

  • HfK Kestens is met 50 jaar ervaring een begrip in de regio. Samen met de rest van het team ben jij dan ook het gezicht van onze firma.
  • Vragen van klanten weet je dankzij jouw commerciële flair zonder problemen te beantwoorden. Zijn er toch problemen? Dan weet je die meteen glad te strijken.

  • Je bent beschikbaar om ook op zaterdag te werken.

  • Communiceren kan je als de beste in het Nederlands en ook in het Frans (enkel mondeling).

  • Heb je al ervaring in de verkoop van elektro en/of gereedschappen, machines, ijzerwaren? Dan heb je alvast een pluspunt beet.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Bij HfK Kestens kom je terecht in een warme omgeving waar iedereen elkaar helpt en waar geen enkele dag hetzelfde is.

Onze winkel is vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Je kan ook meteen starten in een voltijdse indiensttreding.

 

Klinkt dit als de job die je zoekt?

Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar sven@hfk.be.