Eindejaarsfolder Demeyere

Nog wat inspiratie nodig voor de feestdagen. Met de eindejaarsfolder van Demeyere scoor je heel wat leuke ideetjes. Wij lichten graag onze top 5 uit!

1. Zwilling Fresh & Save

Wil je graag elke dag vers eten zonder uren te hoeven koken? Maak dan kennis met de Zwilling Fresh & Save. Dankzij deze set verpak je het voedsel makkelijk vacuüm. Hierdoor blijft het langer vers en behoudt zijn smaak optimaal.

pdp_vacuum-starter-set_masonry_content-1

 

2. Proline 7

Swingen de kilo's na de feestdagen de pan nog niet uit? Dan is de kans groot dat je niet de juiste pan hebt gebruikt. Met de Proline 7 van Demeyere haal je de ultieme pan voor elke vleesfan in huis. De Proline 7 bakt echt tot aan de rand. Het is een extra dikke pan die de warmte uitstekend en langdurig vasthoudt. Voor een perfect gebakken stukje vlees.

 

Snip20211202_26

3. Zwilling V-Edge Messenslijper

Is jouw goede voornemen voor 2022 om terug wat scherper te staan? Met de Zwilling V-Edge messenslijper zijn jouw messen alvast mee met dat voornemen. ;-)

De messenslijper is zowel voor Westerse als Japanse messen geschikt.

 

Snip20211202_27

 

4. Zwilling Pro messenset 3-delig

Iets te vlot met de messenslijper aan de slag gegaan en zijn jouw messen nu aan vervanging toe. Dan is de Zwilling Pro messenset 3-delig jouw redder in nood.

Met een office mes van 10 cm, een vleesmes van 20 cm en een koksmes van 20 cm heb je altijd het juiste mes in huis.

 

Snip20211202_29

 

5. Zwilling Nova 24-delig bestekset

Tafelen wordt nog meer een beleving met mooi bestek. Het 24-delig bestek van Zwilling Nova voegt die extra dimensie toe aan jouw feesttafel. Met 6 x dinerlepel, 6 x dinervork, 6 x dinermes en 6 x koffielepel is écht alles aanwezig voor een heerlijk diner.

 

Snip20211202_28

 

Nog meer inspiratie nodig? Ontdek de rest van de acties in de nieuwe eindejaarsfolder van Demeyere!