Nieuws

ASAMCO WINTERFOLDER 16

Lees meer

Makita machinefolder 9/16

Lees meer

SOLDEN VANAF 1 JULI

Lees meer

FACOM AUTO TECHNICA '16

Lees meer

TUINFOLDER MAKITA

Lees meer

SPETTERENDE ACTIES

NIEUWE ACTIEFOLDER HFK KESTENS

Lees meer

Nieuwe acryl-kit Den Braven

Den Braven Benelux heeft een revolutionair product ontwikkeld. Zwaluw Acryl Wet on Wet is een hoogwaardige acrylaatkit met UCA® technologie die geschikt is voor direct overschilderen na aanbrengen. Acryl Wet on Wet is ontwikkeld voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, kieren en scheuren.

Lees meer

Nieuwe Makita accu wipzagen!

DJV181RMJ en DJV182RMJ met brushless motor zijn krachtiger zijn dan hun voorganger DJV180RMJ. Dankzij de verhoogde efficiëntie van deze motor leveren deze 18V machines dezelfde prestaties als gesnoerde toestellen.De nieuwe machines werken volgens het Soft no Load principe waarbij het toerental van de machine bij nullast automatisch verlaagd wordt om zo de vibraties nog verder te reduceren.

Lees meer

Nieuw: Makita accu kitpistool 18V LiOn; deze machine is geschikt om kokers én worsten te verwerken.

Met dit nieuwe kitpistool Makita BCG180RH op 18V-batterij werkt u snel en smetteloos. Als u stopt, houdt de machine er ook mee op. U laat geen spoor na door onverwachte lekken, want dit apparaat is uitgerust met een anti-druppelsysteem en een dubbele controle van het debiet. U werkt proper omdat de machine dat ook doet.

Lees meer

Handig snoeien tot in het detail met de nieuwe accu struik-­ en grasschaar van Stihl.  

Met de nieuwe accu struik-­‐ en grasschaar HSA 25 geeft u vorm aan elk hoekje van uw tuin. Vooral voor de kleine details is deze lichte en wendbare machine zeer precies en eenvoudig te bedienen. De HSA 25 is uitermate geschikt voor het in vorm snoeien en onderhouden van kleinbladige en groenblijvende sierstruiken en heggen, en het trimmen van gazonranden. De krachtige accu biedt u een grote bewegingsvrijheid en een lange looptijd .

Lees meer

Een schitterende uitvinding van Wera.

Een fabrikant gespecialiseerd in schroevendraaiers en bitsen maar verlegd nu zijn werkgebied met de “JOKER”, een multifunctionele steek/ring ratelsleutel.

Lees meer

Nieuw in ons gamma perslucht:

De extreem betrouwbare en krachtige persluchtmachines en toebehoren van Metabo. Slagmoeraanzetters, verfpistolen, slijpers, enz zijn vanaf nu verkrijgbaar aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Lees meer